Cele Mai Noi Filme Şi Seriale Online Le Găsiţi Aici Pe www.Filme-noi-news.ucoz.com
 
Translate Page
English  Bulgara  Turca  Franceza  Germana  Spaniola  Italiana  Portugheza
Meniu Filme
Tv Online - Filme
Voteaza-ne
TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web TOP-RO - Top siteuri din Romania Filme
Director Web Certificat Web Top-Director - Director Linkuri Web-Links.ro ClickLink.ro Director web Sitez Director Web - Promovare Site Jocuri de gatitDirector Web - Promovare Site

Total online: 2
Guests: 2
Users: 0
Director webOptimizare siteDauAnunturi.roSentimenteDirector web linkuri si articole care iti mareste traficulDirector web gratuitDirector Web SeoDanyDeeJaay - D-ale mele | Despre mine | Altele..Filme online gratisSeoDirector - Promovare Online - FilmeYo GamesEnvy Tube GalsMuzica nouaBlogul Unui MotreanTrafic gratisFilme NoiMuzica Populara
Main » Articles » Comedie

Entries in category: 144
Shown entries: 121-130
Pages: « 1 2 ... 11 12 13 14 15 »

Sort by: Date · Name · Rating · Comments · Views

CyrusTitlu Original: Cyrus
Anu: 2010
Claritate: DvD
Duratia: 91 min.
Rating: Interzis Minorilor sub 16 ani.
Descriere: Desi au trecut 7 ani de la divortul de Jamie, care i-a devenit ulterior cea mai buna prietena si confidenta, John a ramas singur si deprimat. Atunci cand este informat ca Jamie se va casatori in curand cu Tim, John se lasa convins cu dificultate sa ii insoteasca pe cei doi logodnici la o petrecere si are sansa de a o intalni acolo pe Molly, o femeie frumoasa si inteligenta, cu care incepe o idila pasionala. Spre surprinderea barbatului, desi relatia amoroasa se indreapta in directia buna si intelegerea dintre ei este perfecta, Molly evita sa il invite la ea acasa.
Motivul devine evident atunci cand John il intalneste pe Cyrus, fiul in varsta de 21 de ani al iubitei sale, care are o legatura sufleteasca speciala cu mama lui si nu este pregatit sa imparta afectiunea ei cu nici un alt barbat. Dispus sa faca orice pentru a o proteja pe Molly si pentru a distruge cuplul nou-format, Cyrus il provoaca pe John la o confruntare a inteligentelor din care numai unul dintre ei va iesi invingator.
Comedie | Vizionari: 474 | Adaugat De: Cristiano | Data: 2010-12-17 | Commentarii (0)


Hot FuzzTitlu Original: Politist meserias
Anu: 2007
Claritate: DvD
Duratia: 121 min.
Rating: Interzis Minorilor sub 16 ani.
Descriere: Sergentul Nicholas Angel are cea mai mare rata de arestari din toata sectia sa de politie din Londra, mai mult decat colegii sai. Din acest motiv, sefii lui decid sa scape de el, trimitandu-l intr-un orasel de provincie, renumit pentru faptul ca de mult timp nu mai fusesera inregistrate crime. Aici este desemnat partenerul fiului sectiei de politie, insa linistea din orasel lui nu ii place, iar "accidentele" care se petrec la tot pasul lui i cam miros a crime. Insa nimeni nu il crede, nici macar partenerul sau, un tip avid de filme politiste americane. Angel cauta conspiratia din spatele acestor accidente si ajunge sa tulbure linistea micului orasel cu descoperirile sale.
Comedie | Vizionari: 408 | Adaugat De: Cristiano | Data: 2010-12-17 | Commentarii (0)


A Nanny for ChristmasTitlu Original: A Nanny for Christmas
Anu: 2010
Claritate: DVDRip
Duratia: 1:27:41
Rating: N/A
Descriere: N/A
Comedie | Vizionari: 497 | Adaugat De: Cristiano | Data: 2010-12-15 | Commentarii (0)


The Rules Of Attraction Titlu Original: Regulile Atractiei
Anu: 2002
Claritate: DvD
Duratia: 110 min.
Rating: Interzis Minorilor sub 16 ani.
Descriere: Sean Bateman este student la colegiul Camden, o scoala privata foarte respectata de pe coasta de est. El este atras de Lauren Hynde, o fata foarte desteapta, insa Lauren este indragostita de Victor. Colega acesteia, Lara, este si ea atrasa de Victor, in timp ce acesta nu are nici o remuscare pentru ca sta cu amandoua. Lauren obisnuia sa iasa cu Paul Denton, insa Paul, un bisexual, se simte atras de Sean. Sean insa are probleme financiare si incepe sa vanda droguri pentru a-si plati datoriile.
Comedie | Vizionari: 894 | Adaugat De: Cristiano | Data: 2010-12-15 | Commentarii (0)


Grease Titlu Original: Grease
Anu: 1978
Claritate: DvD
Duratia: 110 min.
Rating: Cu Acord Paternal.
Descriere: Povestea a doi tineri, Danny (John Travolta) si Sandy (Olivia Newton-John) care au o frumoasa poveste de dragoste in vacanta de vara. Sandy fiind australianca, iar Danny american, la sfarsitul verii ei cred ca si povestea lor s-a terminat. Dar viata le ofera surpriza de a se reintalni la aceeasi scoala, unde Danny este un smecheras, iar Sandy fetita draguta si gingasa. O poveste comica, plina de romantism.

Nominalizat la Oscar si la 4 premii Golden Globes.
Comedie | Vizionari: 639 | Adaugat De: Cristiano | Data: 2010-12-12 | Commentarii (0)


Confessions Of A Sociopathic Social ClimberTitlu Original: Confessions of a Sociopathic Social Climber
Anu: 2005
Claritate: DvD
Duratia: 96 min.
Rating: Interzis Minorilor sub 16 ani.
Descriere: Katya Livingston(Jennifer Love Hewitt)este o tanara de 28 de ani,desteapta si foarte dotata.Ajunsa intr-un timp foarte scurt la un nivel social unde aerul se cam rarefiaza,ea nu pierde ,pentru ca are cateva atuuri in maneca, foarte folositoare in cladirea unei cariere:nu duce lipsa de un egoism de-a dreptul feroce,ingamfare cat cuprinde si destula cruzime.Nu-i lipseste decat empatia,bunul simt si nu in ultimul rand,scrupulele .Cu ce detine,e in stare sa calce in picioare pe oricine ar incerca s-o opreasca din ascensiune.Silita de un inspector fiscal sa tina un jurnal finaciar in care sa-si noteze meticulos toate tranzactiile,Katya isi gaseste timp sa adauge de dragul amuzamentului si detalii despre viata amicilor sau a dusmanilor,toate vazute din punctual ei de vedere.
Comedie | Vizionari: 661 | Adaugat De: Cristiano | Data: 2010-12-12 | Commentarii (0)


Unaccompanied MinorsTitlu Original: Minori fără însoţitori
Anu: 2007
Claritate: DVDRip
Duratia: 1:29:48
Rating: AP cu acord parental
Descriere: De Craciun cinci copii au fost adusi de zapada în aeroport fara nici un parinte la vedere. Unaccompanied Minors este povestea a cinci personaje: stangaciul Spencer (Dyllan Christopher), bogata fata Grace (Gina Mantegna), baietoaica Donna (Quinn Shephard), grozava Charlie (Tyler James Williams) si timida Beef (Brett Kelly) care încearca sa pacaleasca un angajat nemultumit din aeroport (Lewis Black) pentru a face posibila reuniunea cu familiile lor.
Comedie | Vizionari: 595 | Adaugat De: Cristiano | Data: 2010-12-11 | Commentarii (0)


The Santa Clause 3: The Escape ClauseTitlu Original: Familia lui Mos Craciun
Anu: 2006
Claritate: DVDRip
Duratia: 1:28:09
Rating: AG audienta generala
Descriere: Tim Allen îmbraca din nou costumul rosu, pentru noi aventuri si hohote de ras în aceasta comedie de familie de la Disney.

Craciunul se apropie, iar Scott Calvin îsi invita socrii (Ann-Margret si Alan Arkin) sa petreaca împreuna sarbatorile. Vacanta lor ia însa o întorsatura haotica, pentru ca Scott descopera o modalitate de a scapa din "Clauza de Mos Craciun", dar nazdravanul Gerila (Martin Short) îngheata tun zambetele de Craciun ! Daca Scott nu va reusi sa salveze situatia, va fi un ger cumplit la Polul Nord si în toata lumea ! Va reusi oare Scott sa îsi recapete indragita slujba?
Comedie | Vizionari: 436 | Adaugat De: Cristiano | Data: 2010-12-06 | Commentarii (0)


Deck the HallsTitlu Original: Craciun cu scantei
Anu: 2006
Claritate: DVDRip
Duratia: 1:29:05
Rating: AP cu acord parental
Descriere: Pentru Steve Finch (Matthew Broderick), din Cloverdale, Massachusetts, Craciunul este cel mai minunat moment al anului. De ani de zile, Steve vegheaza ca toti membrii sa respecte intocmai traditiile. si o face atat de sarguincios, incat sotia sa Kelly (interpretata de Kristin Davis), fiica sa, Madison (Alia Shawkat) si fiul sau, Carter (Dylan Blue) abia il mai suporta. In ciuda protestelor lor, Steve planifica sarbatorile de iarna in cele mai mici amanunte – incepand cu fotografia de familie pentru felicitarea traditionala de Craciun, continuand cu colindarea vecinilor si terminand cu impodobirea bradului. Steve insusi dirijeaza cu mandrie organizarea festivitatii anuale de Craciun a orasului.

Lucrurile se complica, insa, cu aparitia unei concurente neasteptate. Noul sau vecin, Buddy Hall (interpretat de Danny De Vito), e hotarat sa-l intreaca. Ambitia sa este, nici mai mult, nici mai putin, ca decoratiile luminoase ale casei sale sa fie vizibile din spatiu. intre cei doi se declanseaza un razboi care ii va impinge la cele mai nesabuite fapte.

Buddy nu se opreste, insa, la decoratiile luminoase si instaleaza in fata casei sale o iesle, completata de magari, vaci, oi si chiar o camila. Vazand acestea, Steve isi iese din minti. Furia sa este sporita de faptul ca sotia sa se imprieteneste cu cea a lui Buddy, Tia (interpretata de Kristin Chenoweth), Madison cu gemenele Hall, Ashley si Emily (Sabrina si Kelly Aldridge), iar Carter pare extrem de incantat de noii sai vecini. Rivalitatea dintre Steve si Buddy risca sa strice sarbatoarea de Craciun a tuturor.

Twentieth Century Fox si Regency Enterprises prezinta comedia Deck the Halls / Craciun cu scantei, o productie New Regency / Corduroy Films, in regia lui John Whitesell. Scenariul este realizat de Matt Corman, Chris Ord si Don Rhymer. Producatorii filmului sunt Arnon Milchan, Michael Costigan si John Whitesell. Producator executiv este Jeremiah Samuels. Imaginea este semnata de Mark Irwin, iar scenografia de Bill Brzeski. Montajul este realizat de Paul Hirsch. Costumele sunt create de Carol Ramsey. Coloana sonora este compusa de George S. Clinton.

Comedie | Vizionari: 878 | Adaugat De: Cristiano | Data: 2010-12-06 | Commentarii (0)


Miracle on 34th StreetTitlu Original: Miracolul de pe strada 34
Anu: 1994
Claritate: DVDRip
Duratia: 1:49:21
Rating: N/A
Descriere: Aceasta productie reia povestea filmului clasic cu acelasi nume din 1947, prolificul scenarist John Huge ramanand fidel liniilor principale ale originalului. Dorey Walker, director executiv al magazinului Marcy (Elizabeth Perkins) si fetita ei nu cred prea mult in spiritul si atmosfera mirifica a Craciunului. Oricum, Doris este insarcinata sa gaseasca cel mai potrivit Mos Craciun pentru a imparti daruri copiilor in magazin. Cel ales este Kriss Kringle (Richard Attenborough) care, dupa cum se dovedeste foarte curand, este convins ca e chiar Mos Craciun.

Autoritatile il ameninta ca il vor interna intr-un spital de nebuni insa un tanar avocat si spiritul Craciunului il vor salva.
Comedie | Vizionari: 1016 | Adaugat De: Cristiano | Data: 2010-12-02 | Commentarii (0)


Meniu Site 2 
Seriale
Cauta
Programe Folositoare
Suport
Ai o problema legata de www.filme-noi-news.ucoz.com? Vrei sa fii uploader sau sa faci schimb de link/banner? Nu ezita sa ne contactezi.
Site-uri Recomandate


Alaturi de Noi

Toate Drepturile Rezervate WwW.Filme-Noi-News.Ucoz.Com Sorry Can Not Copy The Site © 2024 Free web hostinguCoz
Copyright MyCorp © 2024Free web hostinguCoz

Promovare Site - Top123.ro Kostenlose Backlinks bei http://www.backlink-clever.de Text Back Links Exchange Text Back Link Exchange Google Page Rank Checker Alexa Traffic Rank Checker Free BackLinksFree Automatic Backlink Free Auto BacklinkFree Auto BacklinkFree Auto Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlinks Free Auto Backlinks Free Auto Backlink Internet MIM - Free BacklinksYour-Link Backlink Lists|Free Backlinks Free Auto Backlinks From 1Malaysia Kostenlose Backlink Austausch Kostenlose Backlink Austausch Free Automatic Link Cárdenas.net Free Backlinks Exchange backlink Free Automatic Elvira Links Free Automatic Link Yahoo bot last visit powered by Ybotvisit.com echange de liens Intercambio gratis de Enlaces Free Automatic Link backlink backlinks referer PageRank