Cele Mai Noi Filme Şi Seriale Online Le Găsiţi Aici Pe www.Filme-noi-news.ucoz.com
 
Translate Page
English  Bulgara  Turca  Franceza  Germana  Spaniola  Italiana  Portugheza
Meniu Filme
Tv Online - Filme
Voteaza-ne
TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web TOP-RO - Top siteuri din Romania Filme
Director Web Certificat Web Top-Director - Director Linkuri Web-Links.ro ClickLink.ro Director web Sitez Director Web - Promovare Site Jocuri de gatitDirector Web - Promovare Site

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Director webOptimizare siteDauAnunturi.roSentimenteDirector web linkuri si articole care iti mareste traficulDirector web gratuitDirector Web SeoDanyDeeJaay - D-ale mele | Despre mine | Altele..Filme online gratisSeoDirector - Promovare Online - FilmeYo GamesEnvy Tube GalsMuzica nouaBlogul Unui MotreanTrafic gratisFilme NoiMuzica Populara
Main » Articles » S.f

Entries in category: 20
Shown entries: 1-10
Pages: 1 2 »

Sort by: Date · Name · Rating · Comments · Views
Un ambitios profesor de stiinte pe nume Trevor, ale carui teorii radicale si neconventionale i-au ruinat reputatia si l-au transformat in tinta predilecta a bataii de joc a tuturor colegilor din comunitatea academica, decide sa isi caute fratele disparut in conditii misterioase, care i-a lasat ca unic indiciu cateva note insemnate pe marginea romanului lui Jules Verne "Calatorie spre centrul Pamantului". Impreuna cu nepotul lui Sean si cu ghidul lor Hannah, Trevor pleaca intr-o expeditie palpitanta in Islanda in incercarea de a da de urma fratelui sau, folosindu-se de cartea adnotata de catre acesta ca de o veritabila harta. In timpul calatoriei, cei trei tineri gasesc o caverna care ii conduce cu zeci de mile sub suprafata scoartei terestre, pana in maruntaiele cele mai ascunse ale Pamantului, acolo unde sunt pe punctul de a face o descoperire stiintifica majora si anume aceea ca exista lumi noi, neexplorate si nevazute pana acum de nici un ochi omenesc, care sunt populate de creaturi atat de stranii incat nu se poate gasi nici un fel de asemanare cu vreun animal care vietuieste in prezent pe Terra.
S.f | Vizionari: 1422 | Adaugat De: rares | Data: 2011-02-22 | Commentarii (0)


În filmul online gratis În căutarea fericirii regasim drama fiecaruia dintre noi care traieste intr-o societate nedreapta cu unul sau cu altul , unde poti razbi doar daca esti puternic , o jungla de beton.Chris Gardner (Will Smith) este un tata , un american familist care incerca cu toate fortele sale sa supravietuiasca vanzand aparatura medicala fara prea mare succes.Si cum necazurile nu vin intotdeauna singure se desparte si de sotia lui (Thandie Newton) care nu mai simte nici o protectie financiara.Cum este sa te trezesti dimineata, sa vezi ca nu mai ai nici un ban in cont, sa gasesti pe parbrizul masinii amenda de parcare, proprietarul imobilului in care locuiesti sa iti spuna ca nu mai poti locui acolo pentru ca nu ai platit chiria de cateva luni iar mama copilului tau nu mai vrea sa auda de tine?Devenit acum singurul parinte Chris Gardner (Will Smith) continua cu o ambitie iesita din comun sa caute o slujba mai bine platita si va fi acceptat in cele din urma ca stagiar la o mare companie lucrand zi si noapte.Acest film online gratis poate fi povestea fiecaruia dintre noi, poate fi povestea ta cel care nu te-ai nascut cu parinti bogati care sa-ti puna pe tava totul.”Cand m-am nascut in lumea mea n-am primit nimic Decat spirit de luptator”

S.f | Vizionari: 690 | Adaugat De: Cristiano | Data: 2011-02-03 | Commentarii (1)


The Last King of Scotland este un fim online gratis despre Idi Amin presedintele Ugandei anilor 1070.Un doctor scotian Nicholas Garrigan (James McAvoy), proaspat iesit de pe bancile facultatii de medicina, ia un avion spre Uganda, in cautarea aventurii, idilelor romantice si bucuriei de a ajuta o tara care are cu adevarat nevoie asistenta medicala insa destinul il scoate in calea dictatoruilui Amin proaspat venit la putere.Intalnirea il propulseaza la cel mai inalt nivel devenind doctorul personal al dictatorului chiar si consilierul sau.Ajuns intr-o alta lume decat cea pe care se astepta sa o gaseasca Nicholas este vrajit de personalitatea lui Amin iar tanar fiind nu-i displace nici viata luxoasa pe care acesta i-o ofera: femei , petreceri opulente, masini rapide fiind martorul unor evenimente din ce in ce mai tulburatoare – rapiri, asasinate si atrocitati cumplite la care el insusi ajunge sa fie complice. Prins in abisul megalomaniei sangeroase a lui Amin, Garrigan e cat pe ce sa-si piarda sufletul. Dar, cand, in cele din urma incearca sa opreasca nebunia, ajunge sa fie prins intr-o lupta disperata pentru supravietuire.

S.f | Vizionari: 686 | Adaugat De: Cristiano | Data: 2011-02-03 | Commentarii (0)


Pãmânt, anul 2027: sperantele pentru viitor s-au diminuat. Sunt aproape 19 ani de la ultima nastere a unui copil si cu fiecare an care trece, inexplicabil, fãrã o nastere pe întreg pãmântul, omenirea se apropie de disparitie, cerându-si ultimile drepturi asupra viitorului. În timp ce majoritatea oamenilor aleg sã îmbrãtiseze inevitabilul si se îndreaptã spre separatism, ilegalitate si nihilism, altii se luptã pentru o planetã unitã si pentru drepturile populatiei aflate pe cale de disparitie.

Marea Britanie, singura tarã care a reusit sã facã fatã situatiei, printr-o politicã de imperialism militarist, trebuie sã supravietuiascã coflictului interior mereu în crestere, iar pe de altã parte trebuie sã facã fatã fluxului formidabil de refugiati ilegali pe teritoriul tãrii. Dar, cu fermitate si cu o mânã totalitarã, prinde si inchide acesti "fugari” in lagare de concentrare.

Pentru Theo (CLIVE OWEN), toate acestea sunt prea putin importante. Existenta lui este învioratã doar de vizitele pe care le face unui vechi prieten, Jasper (MICHAEL CAINE), care locuieste într-o provincie la câteva mile depãrtare de Londra. Acolo, ei îsi amintesc de momentele vesele în care erau camarazi în armatã, activisti care odatã se împotriveau noilor tendinte, dar care acum se simt ei însisi exclusi dintr-o societate care nu le mai oferã niciun rãspuns.

Toate acestea se schimba brusc când Theo se trezeste aruncat într-un camion si adus în fata lui Julian (Julianne Moore). Candva partenera lui în dragoste si rãzboi, ea este acum lidera unui grup secret ce se luptã pentru drepturile populatiei de refugiati. Julian îi cere o favoare lui Theo, sã obtinã actele de tranzit pentru Kee (CLARE-HOPE ASHITEY), o tânãrã femeie din organizatia acesteia care trebuie sã iasã din tarã în sigurantã.

S.f | Vizionari: 762 | Adaugat De: Cristiano | Data: 2011-02-03 | Commentarii (0)

Red Planet este un film de science-fiction care nu face exceptie de la regula. Povestea prezinta jurnalul unei expeditii pe Marte, care are scopul de a contoriza rezultatele unui experiment anterior si evaluarea posibilitatii intemeierii unei colonii umane. Ajunsi la fata locului, pe membrii expeditiei ii asteapta citeva surprize, care schimba toate datele problemei. Pe o planeta aparent pustie, apare si personajul negativ, un robot militar care din cauza unei defectiuni, interpreteaza toate persoanele din jur, drept tinte ostile
S.f | Vizionari: 1206 | Adaugat De: Cristiano | Data: 2011-02-03 | Commentarii (0)

Dark Storm (2006)
S.f | Vizionari: 751 | Adaugat De: Cristiano | Data: 2011-01-30 | Commentarii (0)

White Noise 2: The Light - Vocea mortii 2 (2007)
S.f | Vizionari: 720 | Adaugat De: Cristiano | Data: 2011-01-30 | Commentarii (0)

Plasata in secolul al XIV-lea, actiunea filmului se centreaza in jurul unui cruciat care se intoarce alaturi de camaradul sau in orasul natal, doar ca sa descopere ca acesta a fost devastat de ciuma neagra. O biserica asediata, care considera vrajitoria vinovata de napasta, le comanda celor doi cavaleri sa transporte o vrajitoare la o manastire, unde calugarii vor tine un ritual in speranta ca vor pune capat epidemiei. Un preot, un cavaler indurerat, un pungas si un tanar curajos ce viseaza sa devina cavaler isi unesc fortele intr-o misiune care va decide in final soarta vrajitoarei. 

S.f | Vizionari: 718 | Adaugat De: Cristiano | Data: 2011-01-18 | Commentarii (0)

1-10 11-20

Meniu Site 2 
Seriale
Cauta
Programe Folositoare
Suport
Ai o problema legata de www.filme-noi-news.ucoz.com? Vrei sa fii uploader sau sa faci schimb de link/banner? Nu ezita sa ne contactezi.
Site-uri Recomandate


Alaturi de Noi

Toate Drepturile Rezervate WwW.Filme-Noi-News.Ucoz.Com Sorry Can Not Copy The Site © 2024 Free web hostinguCoz
Copyright MyCorp © 2024Free web hostinguCoz

Promovare Site - Top123.ro Kostenlose Backlinks bei http://www.backlink-clever.de Text Back Links Exchange Text Back Link Exchange Google Page Rank Checker Alexa Traffic Rank Checker Free BackLinksFree Automatic Backlink Free Auto BacklinkFree Auto BacklinkFree Auto Backlink Free Auto Backlink Free Auto Backlinks Free Auto Backlinks Free Auto Backlink Internet MIM - Free BacklinksYour-Link Backlink Lists|Free Backlinks Free Auto Backlinks From 1Malaysia Kostenlose Backlink Austausch Kostenlose Backlink Austausch Free Automatic Link Cárdenas.net Free Backlinks Exchange backlink Free Automatic Elvira Links Free Automatic Link Yahoo bot last visit powered by Ybotvisit.com echange de liens Intercambio gratis de Enlaces Free Automatic Link backlink backlinks referer PageRank